Пълнени печурки с три вида сирена, подправки и галета
Необходими продукти:
- 500 грама печурки
- 100 грама настъргана моцарела
- 100 грама настърган пармезан
- 100 грама чедър
- 50 грама панко галета
- пресни риган, босилек и магданоз
- сол, черен пипер
- 1-2 супени лъжици масло
Начин на приготвяне:
Почистете гъбите и премахнете пънчетата им. Намажете ги с разтопено масло и подсолете. Подправете с черен пипер.
В купа смесете сирената, панко галетата, разбъркайте и гарнирайте всяка печурка с една супена лъжица от сместа. Поръсете с босилек, риган и пресен магданоз.
Загрейте фурната на 200 градуса и запечете гъбите за 20 минути. Поднесете топли и се насладете на вкуса им. По желание поднесете с млечен или чеснов сос.

Бон Апети!
Източник: www.pepperdelight.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ливадна печурка, Анасонова печурка, Анасонлийка, Ливадна печурка, Бяла горско-ливадна печурка
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Горска печурка, Кафява горска печурка
- Двуспорова печурка
- Тутманик
- Дребна печурка, Пеперуда
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Рецепти за сирене пане
Коментари към Пълнени печурки с три вида сирена, подправки и галета