Чеснови спагети с масло, гъби и розмарин
Необходими продукти:
- 400 грама спагети
- 200 грама пресни печурки
- 2 супени лъжици масло
- 4 скилидки чесън
- 1 главичка лук
- 1 щипка сух риган
- 1 щипка сух босилек
- няколко стръкчета пресен розмарин
- сол и черен пипер на вкус
- 1 чаена чаша пилешки бульон
- 2 супени лъжици соев сос
Начин на приготвяне:
Сварете спагетите в подсолена вода, прецедете и ги охладете. В тенджера сгорещете маслото, запържете ситно нарязан лук, чесън и печурки.
Разбъркайте, добавете ригана, босилека, част от розмарина, соевия сос и бульона. Гответе на слаб огън за 30 минути и свалете от котлона.
Разпределете спагетите в чинии, гарнирайте с получения сос и украсете със стръкчета пресен розмарин. Подправете със сол и черен пипер и поднесете.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.bakewithpaws.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ МОДЕЛ APM003 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ ТАЛИАТЕЛИ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Отглеждане на розмарин
- Оризови спагети
- Спагети с морски дарове в доматен сос
- Използвайте розмарин при наличие на косопад
- Ливадна печурка, Анасонова печурка, Анасонлийка, Ливадна печурка, Бяла горско-ливадна печурка
- Розмарин, Бабин косъм, Ливанче
- Как да съхраним сготвена паста
- Три чаши чай от розмарин на ден ще ви излекуват от проблемите с храносмилането
- Спагети с пармезан и яйца
- Как да съхраняваме печурките - част 1
Коментари към Чеснови спагети с масло, гъби и розмарин