Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Макаронени изделия Чеснови спагети с масло, гъби и розмарин

Чеснови спагети с масло, гъби и розмарин

Чеснови спагети с масло, гъби и розмарин - изображение

Необходими продукти:


  • 400 грама спагети
  • 200 грама пресни печурки
  • 2 супени лъжици масло
  • 4 скилидки чесън
  • 1 главичка лук
  • 1 щипка сух риган
  • 1 щипка сух босилек
  • няколко стръкчета пресен розмарин
  • сол и черен пипер на вкус
  • 1 чаена чаша пилешки бульон
  • 2 супени лъжици соев сос


Начин на приготвяне:


Сварете спагетите в подсолена вода, прецедете и ги охладете. В тенджера сгорещете маслото, запържете ситно нарязан лук, чесън и печурки.

Разбъркайте, добавете ригана, босилека, част от розмарина, соевия сос и бульона. Гответе на слаб огън за 30 минути и свалете от котлона.

Разпределете спагетите в чинии, гарнирайте с получения сос и украсете със стръкчета пресен розмарин. Подправете със сол и черен пипер и поднесете.

спагети с масло, гъби и розмарин

Бон Апети!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: www.bakewithpaws.com

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛюбопитноБотаникаЗдравни съветиХрани и ястияЛайфстайлИсторияЛечения