Пълнени патладжани с ядки

Необходими продукти:
2-3 патладжана
200 грама заквасена сметана
150-200 грама кашкавал
1 чаша орехи
2 скилидки чесън
сол, магданоз и други подправки - по ваш избор и на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете патладжаните на тънки парчета по дължина, сложете ги за 20-30 минути в солена вода, отцедете и след това изпържете до златисто от двете страни. Оставете върху хартиена кърпа, за да се отцеди излишната мазнина.
Орехите почистете и смелете. Настържете кашкавала и го добавете към ядките. Сложете и сметаната, подправките и разбъркайте добре.
Слагайте по малко от сместа в единия край на парчето патладжан и навийте като руло. Това е всичко.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
КАФЕ МИМИ СКРАБ ЗА ЛИЦЕ С БАДЕМ И ВИТАМИНИ 110 мл
ХУНЗА B17 МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
СПОРТС ЕНД ХЕЛТ ВИТАМИН B17 капсули * 120
КАЛОРЕКС АПЕТИН течни капсули * 30
ЕВЕНТ БЕБЕШКО ОЛИО С НАТУРАЛЕН КОМПЛЕКС 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
- 10 грешки при отглеждането на патладжан, които не бива да допускаме
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- Мнението на специалистите за консумацията на ядки
- Кедър
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- За да бъдат още по-полезни, накисвайте суровите ядки във вода
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
Коментари към Пълнени патладжани с ядки