Пълнени патладжани с ядки
Необходими продукти:
2-3 патладжана
200 грама заквасена сметана
150-200 грама кашкавал
1 чаша орехи
2 скилидки чесън
сол, магданоз и други подправки - по ваш избор и на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете патладжаните на тънки парчета по дължина, сложете ги за 20-30 минути в солена вода, отцедете и след това изпържете до златисто от двете страни. Оставете върху хартиена кърпа, за да се отцеди излишната мазнина.
Орехите почистете и смелете. Настържете кашкавала и го добавете към ядките. Сложете и сметаната, подправките и разбъркайте добре.
Слагайте по малко от сместа в единия край на парчето патладжан и навийте като руло. Това е всичко.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ПАТЛАДЖАН капсули 450 мг * 30 SWR051
ПРОМОСИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
СПОРТС ЕНД ХЕЛТ ВИТАМИН B17 капсули * 120
ДЕВА КРЕМ ПРОТИВ СТРИИ - 200 мл
ХУНЗА B17 МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
АРМИНА БИО МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Кедър
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
- Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата?
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- Карамелизирани ядки с кафява захар и канела
Коментари към Пълнени патладжани с ядки