Пълнени картофи с пушена риба, лук и сметана

Необходими продукти:
8 картофа
500 грама пушено рибено филе
1-2 глави лук
1 яйце
2 супени лъжици заквасена сметана
1 супена лъжица масло
Начин на приготвяне:
Сварете картофите до полуготовност цели и без да ги обелвате. След това отрежете малка част от дългата страна (капаче) и с помощта на лъжица издълбайте вътрешността, която смесете с лука, рибата и смелете. Добавете суровото яйце и разбийте леко всичко.
Напълнете картофите с получената кайма, подредете ги в подмазана с масло тава, залейте със сметаната и запечете за 3-5 минути в предварително нагорещена фурна (или използвайте микровълнова).
Добър апетит!
Снимка: ovkuse.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени картофи с гъби, лук, сметана и кашкавал
- Пълнени картофи със сирене и чесън
- Запечени картофи с масло и сирена
- Печени картофи с риба тон, зелен лук и сирене Чедър
- Печени картофи с плънка от риба тон и лук
- Пълнени картофи с кайма, боб и царевица
- Печени картофи с бекон, масло и билки
- Печени картофи с плънка от сметана с чесън и подправки
- Печени картофи с грах и моцарела
- Картофи с риба тон и сладка царевица
Коментари към Пълнени картофи с пушена риба, лук и сметана