Начало Хранене Рецепти Предястия Студени Пълнени домати с гъби, моркови и лук

Пълнени домати с гъби, моркови и лук

Пълнени домати с гъби, моркови и лук - изображение

Необходими продукти:

  • 5-6 средно големи домата
  • 250 грама печурки
  • глава кромид лук (около 100 грама)
  • 1 морков (около 100 грама)
  • 1-2 чеснови скилидки
  • растителна мазнина за пържене и зелени подправки по ваш избор

 

Начин на приготвяне:

Печурките и лука нарежете ситно, моркова настържете.

Запържете лука (до полупрозрачност) в мазнината, след което добавете гъбите и моркова.

Нека сместа се задушава до изпаряване на течността, а през това време отрежете горната част на доматите (капачетата) и с помощта на чаена лъжица издълбайте месестата вътрешност.

Когато плънката бъде готова, разпределете я в получените "купички" и поднесете предястието.

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: home-restaurant.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиЛюбопитноХрани и ястияЛайфстайлСнимкиДиетиБотаникаХранене при...