Пълнена скумрия с лук и яйце
Необходими продукти:
1 прясно замразена скумрия
1 глава лук
1 сварено яйце
1 чаена лъжица масло
сол и смлян черен пипер на вкус
лимонов сок

Начин на приготвяне:
Измийте рибата, почистете я от вътрешностите и костите, подсушете.

След това старателно отстранете месото, като внимавате да не увредите кожата.

Към месестата част прибавете лука и свареното яйце, смелете всичко заедно с помощта на кухненски робот или машинка за мелене на месо.

Вътрешната част на кожата подсолете и напръскайте с лимонов сок, сложете парченца масло.


Получената кайма подправете със сол и смлян черен пипер на вкус, напълнете скумрията със сместа.

Увийте в лист фолио, който сте подмазали с олио.

Изпечете в загрята до 180 градуса фурна за около 25 минути.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Скумрия - хранителна стойност и ползи за здравето
- Домашно маринована скумрия
- Скумрия плакия
- Печена скумрия на фурна с хрупкава билкова коричка
- Скумрия с картофи, зеленчуци и бяло вино на фурна
- Скумрия на фурна с майонеза и горчица
- Салата с пушена скумрия
- Скумрия на скара с пикантна марината
- Печена скумрия с гъби, домати и лук
- Печена скумрия в буркан
Коментари към Пълнена скумрия с лук и яйце