Подкова с кашкавал и вкусен пълнеж

Необходими продукти:
за тестото:
- 320 грама брашно
- 30 грама масло
- 125 милилитра прясно мляко
- 125 милилитра вода
за плънката:
- 160 грама настърган чедър
- 4 нарязани ситно кисели краставички
- 1/2 глава лук
- 1 нарязана червена чушка
- 50 грама зелени маслини без костилка
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната предварително. Пресейте брашното в купа, добавете маслото и разбъркайте с ръка. Налейте водата, прясното мляко и направете меко тесто. Оставете го да почине 30 минути, след което разточете във формата на правоъгълник с дебелина около 1.5 сантиметра.
Смесете всички продукти за плънката, разбъркайте и я разпределете по кората. Завийте на руло, леко притеснете и свийте на две, така че да придобие формата на подкова. Глазирайте със зехтин, поръсете с допълнително кашкавал и изпече до готовност. Охладете, разрежете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.elrecetariodemari.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Тутманик
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Милфьой от тиквички с шунка и кашкавал
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Хрупкави домашни солети
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Печени тиквички с кашкавал и чесън
Коментари към Подкова с кашкавал и вкусен пълнеж