Плосък хляб без глутен
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша картофено брашно
- 1/2 чаена чаша кокосово брашно
- 4 яйца
- 2 чаени чаши кокосово мляко
- 1/2 чаена лъжичка сол
- морска сол
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- Смесете всички съставки в средно голяма купа и разбъркайте добре.
- Покрийте две тави с хартия за печене и оформете плоските хлебчета в предпочитания от вас размер.
- Поръсете с морска сол и печете около 20 минути до златисто кафяв цвят.
- Изчакайте да се охладят в продължение на 7-8 минути и ги поднесете.
Приятен апетит!
Снимки: happyhealthymama.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИУМ ЛАБ МЕНОПАУЗА дражета * 42
НовБИОХЕРБА НАТУРАЛНО БРАШНО ОТ НАХУТ 300 г
БИОНИКЕ AKNET ФОН ДЬО ТЕН ПРОТИВ НЕСЪВЪРШЕНСТВА НА КОЖАТА SPF30 102 30 мл
ЕКВИЛИБРА АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ - ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ИЗБЕЛВАЩО ДЕЙСТВИЕ 75 мл
МИУМ ЛАБ СТРЕС дражета * 42
НовОСТРОВИТ КОКОСОВО БРАШНО 500 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ползи за здравето и приложение на метлено семе
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Какво се случва в тялото ни, след като откажем хляба
- 7-дневна безглутенова диета за отслабване
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Доц. Даниела Попова, Ръководител на Клиника по терапия на ендокринно метаболитни болести и диететика към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“: Не случайно в молитвата си казваме „Хляб наш насущний“
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
Коментари към Плосък хляб без глутен