Плосък хляб без глутен

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша картофено брашно
- 1/2 чаена чаша кокосово брашно
- 4 яйца
- 2 чаени чаши кокосово мляко
- 1/2 чаена лъжичка сол
- морска сол
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- Смесете всички съставки в средно голяма купа и разбъркайте добре.
- Покрийте две тави с хартия за печене и оформете плоските хлебчета в предпочитания от вас размер.
- Поръсете с морска сол и печете около 20 минути до златисто кафяв цвят.
- Изчакайте да се охладят в продължение на 7-8 минути и ги поднесете.
Приятен апетит!
Снимки: happyhealthymama.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО БРАШНО ОТ НАХУТ 300 г
БИОНИКЕ AKNET ФОН ДЬО ТЕН ПРОТИВ НЕСЪВЪРШЕНСТВА НА КОЖАТА SPF 30 103 30 мл
ОСТРОВИТ КОКОСОВО БРАШНО 500 г
БИОНИКЕ AKNET ФОН ДЬО ТЕН ПРОТИВ НЕСЪВЪРШЕНСТВА НА КОЖАТА SPF 30 104 30 мл
ЕКВИЛИБРА АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ - ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ИЗБЕЛВАЩО ДЕЙСТВИЕ 75 мл
ОСТРОВИТ БРАШНО ОТ ПРОСО 1000 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ползи за здравето и приложение на метлено семе
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- 7-дневна безглутенова диета за отслабване
- Тутманик
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- За глутена - полезен или вреден в действителност е той
Коментари към Плосък хляб без глутен