Плосък хляб без глутен
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша картофено брашно
- 1/2 чаена чаша кокосово брашно
- 4 яйца
- 2 чаени чаши кокосово мляко
- 1/2 чаена лъжичка сол
- морска сол
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- Смесете всички съставки в средно голяма купа и разбъркайте добре.
- Покрийте две тави с хартия за печене и оформете плоските хлебчета в предпочитания от вас размер.
- Поръсете с морска сол и печете около 20 минути до златисто кафяв цвят.
- Изчакайте да се охладят в продължение на 7-8 минути и ги поднесете.
Приятен апетит!
Снимки: happyhealthymama.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕДИАКИД АПЕТИТ ТОНУС сироп 125 мл
ЛАКТАНА БИО 1 600 гр.
ХИП КОМБИОТИК 1 МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 0+ месеца 800 г
МАЙПРОТЕИН BCAA прах 250 гр.
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
КАША ПРОСО И ЦАРЕВИЦА 200гр. ЗДРАВЕ ЗА ВАС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ползи за здравето и приложение на метлено семе
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- 7-дневна безглутенова диета за отслабване
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- K90.0 Цьолиакия
- За глутена - полезен или вреден в действителност е той
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Тутманик
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
Коментари към Плосък хляб без глутен