Плосък хляб без глутен

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша картофено брашно
- 1/2 чаена чаша кокосово брашно
- 4 яйца
- 2 чаени чаши кокосово мляко
- 1/2 чаена лъжичка сол
- морска сол
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- Смесете всички съставки в средно голяма купа и разбъркайте добре.
- Покрийте две тави с хартия за печене и оформете плоските хлебчета в предпочитания от вас размер.
- Поръсете с морска сол и печете около 20 минути до златисто кафяв цвят.
- Изчакайте да се охладят в продължение на 7-8 минути и ги поднесете.
Приятен апетит!
Снимки: happyhealthymama.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СПОНСЕР ЕНЕРДЖИ ИЗОТОНИК 1000 г
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ХИП КОМБИОТИК 1 МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 0+ месеца 800 г
МАЙПРОТЕИН КАРНИ ПРО 2.500 гр.
БИОНИКЕ DEFENCE ПОЧИСТВАЩА ВОДА - ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ 400 мл
ЕКВИЛИБРА АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ - ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ИЗБЕЛВАЩО ДЕЙСТВИЕ 75 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ползи за здравето и приложение на метлено семе
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- За глутена - полезен или вреден в действителност е той
- Домашно пълнозърнесто тесто за пица
- Царевичен хляб с кашкавал и зелен лук
- K90.0 Цьолиакия
- Хрупкави домашни солети
- Гулаб Джамун
- Тутманик
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
Коментари към Плосък хляб без глутен