Чеснов хляб с кашкавал и маслини
Необходими продукти:
2 франзели
6 скилидки чесън
8 с. л. зехтин
0,5 с. л. орегано
100 грама кашкавал
20 маслини
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 175 градуса. Разрежете франзелите на две по дължина. Чесъна нарежете на ситно и сложете в купа. Към него прибавете зехтина и разбъркайте. Маслините нарежете на кръгчета, кашкавала настържете на едро ренде. Застелете тава с хартия за печене и в нея поставете франзелите. Всеки от резените полейте със зехтина и чесъна, след това подредете парченца маслини и поръсете с кашкавал и орегано. Печете в продължение на 10 минути при 175 градуса. Извадете и нарежете на хапки. Това е всичко.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД ИМУНОСТИМУЛАТОР ЗА ДЕЦА таблетки * 90
ГРЕВИЯ НОРМАЛ ПРЕША + ХЕСПЕРИДИН + ЧЕРЕН БЪЗ капсули * 60
ВЕГАВЕРО КАНДИ - ЕЙД КОМПЛЕКС капсули * 120 VV-VITA-192
НЕО КРАТАЛИН капсули * 30 РАМКОФАРМ
ПЕСЕНТА НА ХЛЯБА - РОБИН СЛОУН - СИЕЛА
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 10 ЦВЯТА 85 г 6606020020
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Маслина (европейска)
- Пресен чесън – ползи за здравето и приложение в кулинарията
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Лечебни ползи от чесън
- Салата от маслини и лук
Коментари към Чеснов хляб с кашкавал и маслини