Чеснов хляб с кашкавал и маслини

Необходими продукти:
2 франзели
6 скилидки чесън
8 с. л. зехтин
0,5 с. л. орегано
100 грама кашкавал
20 маслини
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 175 градуса. Разрежете франзелите на две по дължина. Чесъна нарежете на ситно и сложете в купа. Към него прибавете зехтина и разбъркайте. Маслините нарежете на кръгчета, кашкавала настържете на едро ренде. Застелете тава с хартия за печене и в нея поставете франзелите. Всеки от резените полейте със зехтина и чесъна, след това подредете парченца маслини и поръсете с кашкавал и орегано. Печете в продължение на 10 минути при 175 градуса. Извадете и нарежете на хапки. Това е всичко.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД ИМУНОСТИМУЛАТОР ЗА ДЕЦА таблетки * 90
НЕО КРАТАЛИН капсули * 30 РАМКОФАРМ
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
АУДИО КАЛМ капсули * 30
ПЛАНТИС HTA БИЛКОВА ФОРМУЛА ЗА СЪРДЕЧНОСЪДОВАТА СИСТЕМА капсула * 90
ГРЕВИЯ НОРМАЛ ПРЕША + ХЕСПЕРИДИН + ЧЕРЕН БЪЗ капсули * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Кои хора трябва да внимават с консумацията на чесън?
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Бързи питки без месене
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Хрупкави домашни солети
- Яжте хляб - за отслабване
- Тутманик
- Солени пръчици
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
Коментари към Чеснов хляб с кашкавал и маслини