Безглутенов пай с телешко
Необходими продукти:
- 1 супена лъжица зехтин екстра върджин
- 450 грама телешка кайма
- 1 глава лук, наситнена
- 1/2 чаена лъжичка сол
- щипка черен пипер
- 1 чаша сирене чедър, настъргано
- 1/2 чаша безглутеново брашно с набухвател
- 1 чаша прясно мляко
- 3 яйца
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 200 градуса и намазнете тавичка за пай с мазнина. Загрейте зехтин в тиган и запържете телешката кайма и лука, като разбърквате често, докато се сготви каймата. Отцедете и овкусете със сол и черен пипер. Изсипете сместа в тавичката за пай и поръсете със сирене чедър.
Разбийте в купа безглутеновото брашно с набухвател, прясното мляко и яйцата до хомогенност и изсипете върху пая. Запечете за 25-30 минути или до готовност. Охладете, нарежете на парчета и сервирайте.
Приятен апетит!
Източник:
bettycrocker.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С МОРКОВИ И КАРТОФИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С ДОМАТИ И ОРИЗ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С МОРКОВИ И ОРИЗ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Ползи за здравето и приложение на метлено семе
- 7-дневна безглутенова диета за отслабване
- За глутена - полезен или вреден в действителност е той
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Телешко със сушени сини сливи и картофи в гърне
- Безглутенова диета
- K90.0 Цьолиакия
- Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Домашни пърленки без глутен
Коментари към Безглутенов пай с телешко