Безглутенов пай с телешко

Необходими продукти:
- 1 супена лъжица зехтин екстра върджин
- 450 грама телешка кайма
- 1 глава лук, наситнена
- 1/2 чаена лъжичка сол
- щипка черен пипер
- 1 чаша сирене чедър, настъргано
- 1/2 чаша безглутеново брашно с набухвател
- 1 чаша прясно мляко
- 3 яйца
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 200 градуса и намазнете тавичка за пай с мазнина. Загрейте зехтин в тиган и запържете телешката кайма и лука, като разбърквате често, докато се сготви каймата. Отцедете и овкусете със сол и черен пипер. Изсипете сместа в тавичката за пай и поръсете със сирене чедър.
Разбийте в купа безглутеновото брашно с набухвател, прясното мляко и яйцата до хомогенност и изсипете върху пая. Запечете за 25-30 минути или до готовност. Охладете, нарежете на парчета и сервирайте.
Приятен апетит!
Източник:
bettycrocker.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ОСТРОВИТ КОКОСОВО БРАШНО 500 г
МИУМ ЛАБ МЕНОПАУЗА дражета * 42
ОСТРОВИТ БРАШНО ОТ ПРОСО 1000 г
МИУМ ЛАБ СТРЕС дражета * 42
ОСТРОВИТ ОРИЗОВО БРАШНО 1000 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Задушено телешко с моркови, картофи и тъмна бира
- Пай с тиквички и моркови
- Пай есенни листа с ябълки, орехи и карамел
- Плосък хляб без глутен
- Постен овчарски пай с гъби
- Пръчици ябълков пай с домашен сос карамел
- Пай с праскови, джинджифил и канела
- Телешки кюфтета с гъби и кашкавал
- За глутена - полезен или вреден в действителност е той
- Телешко и пилешко с гъби и зеленчуци в сметана
Коментари към Безглутенов пай с телешко