Плодова супа с червен касис, диня и праскови

Необходими продукти:
- 500 милилитра кокосово мляко
- 1 праскова
- 100 грама диня
- 50 грама червен касис
- 1 портокал
- 50 грама пъпеш
- 1 супена лъжица мед
- 1 чаена лъжичка ванилова есенция
Начин на приготвяне:
Охладете млякото и плодовете. Обелете прасковата и портокала, нарежете ги на кубчета и разпределете в купички.
Нарежете динята и пъпеша ситно, прибавете и тях, добавете меда, ванилията, зрънцата касис и разсипете кокосовото мляко. Охладете и поднесете.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: ildinyo.blogspot.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
НовУРЕД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПИ 1,6 л PETRA
Безплатна доставка за България!РОДОПСКИ ЧАЙ ФИЛТЪР * 20 БИОПРОГРАМА
ЧАЙ ФИЛТЪР БРОНХОЛИН * 20
АРОМАТИЗИРАЩО МАСЛО С ПЛОДОВИ И ЕКЗОТИЧНИ АРОМАТИ 10 мл * 1
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН ПЛОДОВ САПУН С НАР И КАСИС 250 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Млечно смути със замразени плодове
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Кактус
- Кисел трън (берберис) - ползи за здравето и състав
- Гранадила - ползи за здравето
- Дюля
- Салак
- Как цели плодове се побират в бутилка?
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
Коментари към Плодова супа с червен касис, диня и праскови