Плодова супа с червен касис, диня и праскови

Необходими продукти:
- 500 милилитра кокосово мляко
- 1 праскова
- 100 грама диня
- 50 грама червен касис
- 1 портокал
- 50 грама пъпеш
- 1 супена лъжица мед
- 1 чаена лъжичка ванилова есенция
Начин на приготвяне:
Охладете млякото и плодовете. Обелете прасковата и портокала, нарежете ги на кубчета и разпределете в купички.
Нарежете динята и пъпеша ситно, прибавете и тях, добавете меда, ванилията, зрънцата касис и разсипете кокосовото мляко. Охладете и поднесете.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: ildinyo.blogspot.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
УРЕД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПИ 1,6 л PETRA
Безплатна доставка за България!РОДОПСКИ ЧАЙ ФИЛТЪР * 20 БИОПРОГРАМА
АДАМ И ЕВА - ТОСКА ЛИЙ - ХЕРМЕС
БИЛКОВИТА ШИПКА ПЛОД 100 г
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН СТРАСТНА РОЗА С АРОМАТ НА ЧЕРВЕНА РОЗА 150 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Супа от леща със спанак
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
- Кактус
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Горските плодове действат пречистващо на мозъчните функции
- Млечно смути със замразени плодове
- Сурова плодова каша с пшеничен зародиш и орехи
- Плодов десерт с ягоди, манго и семена чиа
- Дюля
Коментари към Плодова супа с червен касис, диня и праскови