Пица с колбас и домати

Необходими продукти
За тестото:
300 грама брашно
1/2 чаена лъжица сол
6 грама суха мая
230 милилитра топла вода
2 супени лъжици зехтин
За плънката:
3 супени лъжици доматен сос
100 грама подходящ колбас по избор
1 - 2 домата
100 грама кашкавал
Начин на приготвяне:
Прибавете солта и маята към брашното. В отделен съд смесете зехтина и водата. Налейте течността при сухите съставки и замесете еднородно тесто. Сложете го върху плот, посипан с брашно и месете в продължение на 2 - 3 минути. След това прехвърлете в купа, намазана със зехтин, покрийте с найлоново фолио и оставете на топло място за 30 - 40 минути, докато обемът се удвои. Когато това се случи, месете тестото още 1 - 2 минути, разточете върху плот, посипан с брашно и го сложете в тава, подмазана с олио. Повдигнете малко краищата по стените на съда.
Намажете основата с доматен сос и разпределете по повърхността нарязаните на кръгчета домати и избрания колбас. Поръсете с настърган кашкавал и сложете пицата да се пече в предварително загрята до 200 градуса фурна до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
НУКС MERVEILLANCE LIFT ОЗАРЯВАЩ УПЛЪТНЯВАЩ КРЕМ 50 мл
НовАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Тутманик
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Как да използваме плоча за пица
- Пилешко филе Капрезе
- Полезни и вредни свойства на чери доматите
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Как правилно да замразим различните видове тесто
Коментари към Пица с колбас и домати