Панирани кашкавалки с колбас
Необходими продукти:
4 чаени лъжици брашно за тестото + за панировката
2 яйца - 1 за тестото + 1 за панировката
около 200 грама шунка, кренвирши или подходящ колбас по ваш избор
200 грама настърган кашкавал
1 супена лъжица заквасена сметана
200 грама несладък царевичен корнфлейкс/царевични люспи
Начин на приготвяне:
Нарежете избрания колбас на малки кубчета.
Прибавете към тях настъргания кашкавал и 1 яйце, заквасената сметана и 4 чаени лъжици брашно. Може да добавите няколко скилидки намачкан чесън, ако желаете.
Разбъркайте продуктите добре.
Натрошете/счукайте царевичните люспи в подходящ съд.
Оформете малки "кюфтета" от кашкаваленото тесто, които първо оваляйте в брашно, след това потопете в разбито яйце и накрая в натрошения корнфлейкс.
Изпържете ги в малко количество нагорещено олио от двете страни до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 10 ЦВЯТА 85 г 6606020020
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ С БЛЕСТЯЩ ЕФЕКТ 5 ЦВЯТА 142 г 6606020021
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ FUNNY FACES 4 ЦВЯТА 116 г 6606020047
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ КУКИНГ ТАЙМ 8 ЦВЯТА 59 г 6606020048
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ ICE CREAM AND WAFFLES 6 ЦВЯТА 59 г 6606020049
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 16 ЦВЯТА 30 г 6606020050
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
- Цветни рулца от тортила питки
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тутманик
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
Коментари към Панирани кашкавалки с колбас