Питки с царевица, шунка и кашкавал

Необходими продукти:
300 грама сладка консервирана царевица
2 средни глави лук
2 яйца
4 супени лъжици брашно (с връх)
50 грама шунка
50 грама кашкавал
масло за пържене
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Отцедете течността от царевицата, като оставите само 4 супени лъжици. Отделете белтъците от жълтъците. Жълтъците разбийте със солта, подправките и брашното, добавете ситно нарязания лук и разбъркайте всичко добре. След това в тази смес изсипете царевицата, 4 лъжици от сока на консервата, нарязаната на ситно шунка и настъргания на едро кашкавал. Разбъркайте хубаво. Разбийте белтъците, добавете и тях към получената комбинация. Внимателно разбъркайте всичко.
Загребвайте с помощта на супена лъжица от "тестото" и изпържете "питките" от двете страни в нагорещено масло до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 M МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА КРАСИВО ТЯЛО * 20 БИЛКОКООП
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 GM СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО КАПУЧИНО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Тутманик
- Хрупкави домашни солети
- Бързи питки без месене
- Пълнени круши със сирене и орехи в бутер тесто
- Шункови рулца с плънка от топено сирене и кисели краставички
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Питка за Бъдни вечер с мед
Коментари към Питки с царевица, шунка и кашкавал