Пиле със спагети в масло, магданоз и чесън

Необходими продукти:
- 500 грама пилешко филе
- 200 грама спагети
- 40 грама краве масло
- сол, черен пипер, кимион на прах
- половин връзка пресен магданоз
- 5 скилидки чесън, обелени
Начин на приготвяне:
С помощта на остър нож филирайте месото и го подправете със сол, черен пипер и кимион според вкуса ви. Запечете го на скара, предварително намазана с масло.
Сварете спагетите, отцедете ги и прибавете маслото, докато са все още топли. Към тях добавете пресовани скилидки чесън и ситно нарязан пресен магданоз.
Разбъркайте пастата и разсипете порции. Гарнирайте с пилешките пържоли, поръсете ги и тях с ароматните съставки и поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.easypastasauces.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Пилешко филе с мед и горчица
Коментари към Пиле със спагети в масло, магданоз и чесън