Пилешки терин със зеленчуци

Необходими продукти:
400 грама пилешка кайма
1 глава лук
200 грама замразени зеленчуци
100 грама сметана (22%)
1 яйце
подправки за пиле
100 грама твърд кашкавал
смлян бахар
Начин на приготвяне:
Прибавете към каймата нарязания на ситно лук, подправките, сол и размразените зеленчуци. Омесете добре. Сложете яйцето в сметаната и разбийте с тел за разбиване на яйца. Прибавете бахара, посолете. Смесете каймата и зеленчуците с 50 грама от кашкавала (настърган). Получената смес сложете в тава, подмазана с масло и печете в продължение на 30 минути при 200 градуса. Поръсете с останалия кашкавал и го оставете да се разтопи.
Предястието се поднася охладено.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ХИП ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 125 г
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВА КАЙМА 330 г
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Зеленчукова салата с маслинова паста и извара
- Яйчена запеканка с лук и кайма
- Печени зеленчуци с гарам масала
- Вегетарианска пица
- Панирани пилешки крокети в тесто с топено сирене и царевица
- Зеленчукова запеканка
- Хлебен пудинг
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
Коментари към Пилешки терин със зеленчуци