Пилешки джоб с топено сирене, зелени подправки и чесън
Необходими продукти:
пилешко филе
топено сирене
копър и магданоз по няколко стръка
сол и черен пипер на вкус
чесън по желание
олио
Количествата на продуктите определете според вкусовите си предпочитания и желания брой порции.
Начин на приготвяне:
Разрежете филето надлъжно, оформяйки "джоб".

Топеното сирене нарежете на кубчета, магданоза, копъра и чесъна (ако ще използвате) - на ситно.

Смесете продуктите и напълнете "джоба" с тях, затваряйки го с помощта на клечка за зъби.

Намажете с олио и веднага запечете върху предварително загрята скара.

След това прехвърлете в подходящ съд и поставете в загрята до 180 градуса фурна за около 10 минути или до готовност.

Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Пилешко филе с мед и горчица
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
Коментари към Пилешки джоб с топено сирене, зелени подправки и чесън