Пилешки гърди с чесън и масло
Нямате никакво време, а трябва да направите засищаща вечеря? Тази рецепта е точно за вас. Приготвянето ще отнеме само около 15 минути, а в резултат ще имате страхотно ястие с пилешко месо. Приятно готвене!
Необходими съставки
Начин на приготвяне
Сложете маслото в тиган и го разтопете на среднозагрят котлон. Добавете пилешките гърди.
Поръсете с чесъна на прах, солта и лука на прах. Гответе от всяка страна около 10-15 минути, докато месото придобие златисто-кафяв цвят.
Сервирайте готовото пилешко със соса от тигана. Добавете гарнитура по избор. Приятен апетит!
Източник: allrecipes.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Булгур с пилешко и зеленчуци
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
Коментари към Пилешки гърди с чесън и масло