Пилешки гърди с фурми

Необходими продукти:
2 парчета пилешки гърди
100 грама фурми
1-2 с. л. масло
чесън, сол и смлян черен пипер - на вкус
Начин на приготвяне:
Отстранете костта и кожата от гърдите. Сложете ги върху найлоново фолио, начукайте ги добре, трябва да получите пласт с дебелина около 1 см. Подправете месото с чесън, счукан със сол. Фурмите измийте, нарежете и разпределете равномерно върху гърдите (може да овкусите със сол и пипер). Навийте на рула с помощта на фолиото и прикрепете, използвайки клечки за зъби, за да останат рулата цели. Всяко от тях натрийте със сол, пипер и малко размекнато масло. След това ги запържете в силно нагорещено масло от всички страни до образуване на златиста коричка, после намалете огъня и пържете до пълна готовност. Не препържвайте, гърдите стават много бързо. Готовността може да проверите с нож: прободете месото и ако сокът от него е прозрачен, значи рулата са готови.
Сложете в чиния зелена салата, подредете нарязаните на парчета рула и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА БИЛКОЛЕТИЕ 100 мл
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА ДЕЦА 100 мл
БРАШНО ОТ ФУРМИ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
МАЙ ХЕЛТИ ФЮЖЪН ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА И КОКОС МИКС 200 г
НовЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ ORIENTAL ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
НовЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да си захванем финикова палма от костилка на фурма
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешко с портокалов сос
- Ягодово руло
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Пълнени камби с пилешко филе и моцарела
- Пълнени домати с пилешко филе и кашкавал
- Пържоли от пиле с гъби и марсала
- Картофени рулца в тесто
- Запеканка от пълнени домати с пилешки гърди в сметанов сос
Коментари към Пилешки гърди с фурми