Пилешка супа с физалис и нахут

Необходими продукти:
- 500 грама пилешки горни бутчета, без кожа
- 1 1/4 литра пилешки бульон
- 5 физалиса (зелени), нарязани на дребно
- 1 консерва нахут от 400 грама, отцедете течността
- 1 глава лук, нарязана на ситно
- 1/3 чаена чаша нарязан на ситно кориандър
- 1 люта чушка халапеньо, почистена от семената и нарязана на ситно
- 2 супени лъжици портокалов сок
- 1 чаена лъжици мед
- по 1 чаена лъжица сушен риган и кимион на прах
Начин на приготвяне:
В голяма тенджера сложете пилешките бутчета и ги сварете до готовност в бульона. Отделете месото от костите, накъсайте го и върнете в тенджерата.
Добавете нахута, физалиса, меда, лютите чушки, меда, ригана и кимиона. Варете в продължение на 10 минути.
Сервирайте супата с крутони.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИКОМП ЕНТЕРАЛНА ХРАНА С ВКУС НА ПИЛЕШКА СУПА С КЪРИ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Месни супи
- Бистра пилешка супа с целина и моркови
- Пуешка супа със зеленчуци
- Пилешка супа с ориз, картофи и топено сирене
- Пилешка супа с фиде и картофи
- Бистра пилешка супа със спагети
- Пилешка супа със сварени яйца
- Пилешка каша с фенел и ориз
- Пилешка крем супа с праз
- Пилешка супа с боб, сладки картофи и крутони
- Парагвайска пилешка супа (Vori Vori)
Коментари към Пилешка супа с физалис и нахут