Пилешка супа с ориз и гъби
Необходими продукти:
1 пилешко бутче
шепа ориз
3-4 картофа
1 морков
1 глава лук
20 грама масло
6 печурки
1 дафинов лист
сол, смлян черен пипер, магданоз, зелен лук и други подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете бутчето, отделяйки образувалата се пяна по време на процеса. След това накъсайте месото на парчета, върнете в бульона, който подсолете на вкус и добавете ориза.
След 5-7 минути сложете обелените и нарязани на кубчета картофи и оставете всичко да се вари.
През това време нарежете лука и моркова, задушете ги в маслото. Прибавете гъбите и 5 минути по-късно изсипете сместа в съда със супата.
Нека всичко се вари в продължение на няколко минути, подправете на вкус, сложете дафиновия лист и свалете тенджерата от котлона.
Добър апетит!
Снимка: cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИКОМП ЕНТЕРАЛНА ХРАНА С ВКУС НА ПИЛЕШКА СУПА С КЪРИ 200 мл
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ РЕВИТАЛИЗИРАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 15 мл
СКИНЦИКЛОПЕДИЯ БИОТИКС БАРИЕР БУУСТ МЛЕЧЕН ТОНИК 200 мл
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 2000 гр.
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Месни супи
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Седемдневна оризова диета
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Диета за отслабване с протеинови продукти и ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Арсен в ориза – трябва ли да се притесняваме
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Бяла супа
Коментари към Пилешка супа с ориз и гъби