Пилешка крем-супа с макарони
Необходими продукти:
- 250 грама пилешки гърди
- 1,5 литра вода
- 3 зърна бахар
- 4 картофа
- 1 морков
- 1 глава кромид лук
- 150 милилитра течна сметана
- 100 грама макарони
- 30 грама масло
- 2 супени лъжици соев сос
- връзка магданоз
- черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Измийте филето, сложете в тенджера, залейте с литър вода и поставете върху котлона. Щом течността кипне, отцедете я, залейте месото с чиста вода (1,5 литра) и подправете с бахара, дафиновия лист. Нека заври, тогава намалете температурата на котлона и оставете пилешкото да се приготвя, колкото е необходимо. Когато се свари напълно, нарежете на парчета или накъсайте на влакна.
Измийте и обелете зеленчуците. Моркова и лука нарежете на дребни кубчета, а морковите - на средни по големина. Изсипете картофите във врящия бульон и сварете до омекване.
Сгорещете маслото в тиган и запържете морковените и лучени кубчета. Щом станат златисти, добавете ги в бульона.
Макароните сварете отделно според инструкциите, посочени върху опаковката. Отцедете течността с гевгир.
Посирайте готовата супа и в нея налейте сметаната и соевия сос. Подправете и затоплете за няколко минути.
Накрая добавете пилешкото, макароните, наситнения магданоз и да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Месни супи
- Френска пилешка супа с топено сирене
- Пилешката супа е вредна за организма
- Пилешка супа с булгур
- Пуешка супа със зеленчуци
- Пилешка супа с елда
- Бистра пилешка супа със спагети
- Пилешка супа с нудълс, къри и зеленчуци
- Бяла супа
- Пилешка супа с куркума, джинджифил и нахут
- Пилешка супа с оризов нудълс
Коментари към Пилешка крем-супа с макарони