Начало Хранене Рецепти Супи Месни Пилешка крем-супа с макарони

Пилешка крем-супа с макарони

Пилешка крем-супа с макарони - изображение

Необходими продукти:

  • 250 грама пилешки гърди
  • 1,5 литра вода
  • 3 зърна бахар
  • 4 картофа
  • 1 морков
  • 1 глава кромид лук
  • 150 милилитра течна сметана
  • 100 грама макарони
  • 30 грама масло
  • 2 супени лъжици соев сос
  • връзка магданоз
  • черен пипер, сол

 

Начин на приготвяне:

Измийте филето, сложете в тенджера, залейте с литър вода и поставете върху котлона. Щом течността кипне, отцедете я, залейте месото с чиста вода (1,5 литра) и подправете с бахара, дафиновия лист. Нека заври, тогава намалете температурата на котлона и оставете пилешкото да се приготвя, колкото е необходимо. Когато се свари напълно, нарежете на парчета или накъсайте на влакна.

Измийте и обелете зеленчуците. Моркова и лука нарежете на дребни кубчета, а морковите - на средни по големина. Изсипете картофите във врящия бульон и сварете до омекване.

Сгорещете маслото в тиган и запържете морковените и лучени кубчета. Щом станат златисти, добавете ги в бульона.

Макароните сварете отделно според инструкциите, посочени върху опаковката. Отцедете течността с гевгир.

Посирайте готовата супа и в нея налейте сметаната и соевия сос. Подправете и затоплете за няколко минути.

Накрая добавете пилешкото, макароните, наситнения магданоз и да ви е вкусно!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛюбопитноДиети