Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Печурки със сьомга в бекон

Печурки със сьомга в бекон

Печурки със сьомга в бекон - изображение

Необходими продукти:

  • 16 средни печурки
  • 16 тънки дълги резена бекон
  • 300 грама филе от сьомга (или друга червена риба)
  • черен пипер (смлян)
  • готварска сол


Начин на приготвяне:

Отстранете "крачетата" на печурките, шапките подсолете и поръсете със смлян пипер.

печурки

Нарежете рибата на 16 малки парчета, тях също подправете на вкус. Сложете по едно във всяка гъбена "купичка".

сьомга

След това увийте всяка печурка в бекон и закрепете с помощта на клечка за зъби.

Подредете в тава, чието дъно преди това сте покрили с лист пергамент или алуминиево фолио.

бекон

Поставете в сгорещена до 220 градуса фурна за десетина минути, докато гъбите омекнат, а рибата стане матова.

 

Поднесете предястието горещо.

гъби

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: retsepty.online.ua

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиБотаникаЛюбопитноХрани и ястияСнимкиНовиниСъставкиДиетиПсихологияПроизводителиЛайфстайлЗдравни съветиАлтернативна медицинаКлинични пътекиИстория