Печен лук с олио и захар под фолио
Необходими продукти:
2 глави лук
3 чаени лъжици захар
сол и олио на вкус
Начин на приготвяне:
Разрежете главите лук на 4-6 части, без да ги обелвате от люспите. Сложете в купа, поръсете със захарта, подсолете на вкус и налейте колкото олио предпочитате. Разбъркайте.
Подредете резените в подходящ съд с люспите нагоре.
Покрийте съда с фолио.
Изпечете във фурната при 180 градуса в продължение на 50 минути.
Лукът се поднася обелен.
Добър апетит!
Снимки: nyam.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г 042004 FAMILLE MARY
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ ДУШ - ОЛИО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 300 мл
ОРГАНИК ШОП ЛИФТИНГ БОДИ КРЕМ ЗА ТЯЛО КАРАМЕЛ КАПУЧИНО 450 мл
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ МАСЛЕНО - ЗАХАРЕН ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 200 мл
УОРМЪП ЗАТОПЛЯЩО МАСАЖНО МАСЛО С АРОМАТ НА КАРАМЕЛ 150 мл
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ КРЕМ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Ползи и вреди на червения лук
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Карамелизирана захар - рецепта
- Карамелизирани орехи (с масло)
- Салата от маслини и лук
- E150(a) Карамел обикновен
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
Коментари към Печен лук с олио и захар под фолио