Предястие от мраморна скумрия с орехи, моркови и лук

Необходими продукти:
1 прясна скумрия
100 грама орехови ядки
1 морков
1 глава лук
1 супена лъжица желатин на прах
връзка магданоз
подправки за риба, сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете на ситно лука, моркова и магданоза, задушете ги на слаб огън, прибавете подправките.
Ореховите ядки нарежете на парчета, но не прекалено дребни.
Измийте рибата, махнете главата, почистете и отстранете костите. Разрежете на две по дължина, поръсете със сол, подправки и желатина. След това разпределете плънката върху едното парче, редувайки орехи, зеленчуци, орехи. Покрийте с другото и притиснете.
Увийте скумрията в няколко слоя найлоново фолио, стегнете и завържете краищата с конец. Не трябва да остава въздух под фолиото.
След това сложете рибата във вряща вода и нека се приготвя в продължение на 35 минути. Охладете на стайна температура и оставете на хладно място за една нощ (може да поставите твърд предмет върху рибата). Не махайте фолиото, то се отстранява на следващия ден или преди да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИКАН ЕКСТРА капсули * 150 TIENS
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Орехи - ползи и вреди
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Зелени орехи
- Облекчете синузита с лук
Коментари към Предястие от мраморна скумрия с орехи, моркови и лук