Предястие от скумрия с моркови и лук
Необходими продукти:
1 осолена скумрия
2 моркова
1 - 2 глави лук
магданоз на вкус
1 - 2 супена лъжица доматено пюре
1 - 2 супени лъжици подправки за корейски моркови (или по ваш избор)
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Почистете скумрията и нарежете на едри парчета.
Лука нарежете на полукръгчета и го изпържете в олио. Прибавете настърганите моркови, нека и те се изпържат и тогава сложете доматеното пюре. Няколко минути по-късно подправете и разбъркайте всичко добре.
Сложете скумрията в дълбока чиния и върху нея изсипете зеленчуковата запръжка. Оставете предястието да престои 30 - 40 минути, за да се поемат вкусовете и ароматите, след което поръсете с нарязан магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Ползи и вреди на червения лук
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Чипс от моркови на фурна
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Салата от маслини и лук
- Скумрия - хранителна стойност и ползи за здравето
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
Коментари към Предястие от скумрия с моркови и лук