Печен боб с бекон със сос Уорчестър

Необходими продукти:
- 1/2 чаена чаша кетчуп
- 1/2 чаена чаша барбекю сос
- 1/4 чаена чаша кафява захар
- 2 скилидки чесън, пресовани
- 2 супени лъжици дижонска горчица
- 1 супена лъжица сос уорчестър
- 3 консерви от 400 грама боб, прецеден
- 6 тънки резена бекон, нарязани на дребно
Начин на приготвяне:
В купа смесете горчицата, барбекю соса, кафявата захар, горчицата, соса уорчестър, чесъна и подправете със сол и черен пипер на вкус.
Добавете изцедените зрънца боб и разбъркайте добре, за да се овкусят равномерно от соса.
Прехвърлете в керамична тава за печене и поръсете с резените бекон.
Печете на 180 градуса за 1 час, докато ястието се препече и придобие хрупкава коричка.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: Delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Боб с пилешко месо
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Руладини с бекон на фурна
- Бобови култури
- Запечен боб с наденица и чесън
- Пържено зеле с бекон, лук и чесън
- Сирене в бекон на скара
Коментари към Печен боб с бекон със сос Уорчестър