Печени ябълки с мюсли и мед
 
    Необходими продукти (за 1 ябълка):
- 4 супени лъжици мюсли
- 1 супена лъжица мед
- 4 супени лъжици вода
- 1 чаена лъжица пудра захар по желание
Начин на приготвяне:
Смесете мюслите и меда с купа.

Ябълката измийте, разрежете на две части, от които отстранете сърцевината със семената.

Сложете плодовите половинки в тава и всяка от тях напълнете със сладките мюсли.

Водата налейте в съда и го покрийте с алуминиево фолио. Поставете във фурната при 175 градуса.
След 10-15 минути ще имате готов десерт или закуска, които може да поднесете с пудра захар, ако желаете.

Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vpuzo.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОТЕИНИ СИ ПРОТЕИНОВО МЮСЛИ 250 г
УЕЙТ УЪРЛД ШИЛАЖИТ + АШВАГАНДА, КУРКУМА И ЧЕРНО МЮСЛИ прах 50 г
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ИНУЛИН таблетки за смучене * 12
ФЛОРАДИКС ВИТАМИН B КОМПЛЕКС сироп 250 мл
АЛОКСИ ШАМПОАН ЗА ОБЕМ И ЖИЗНЕНОСТ 300 мл
ХЕРБИТУСИН БЛИЗАЛКИ ЗА БРОНХИ И ГЪРЛО С ВКУС НА ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА * 4
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Печени ябълки с масло и канела
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Ябълков сладкиш с грис
- 10-дневна диета с ябълки, извара и овесена каша
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи





 
             
             
             
             
             
            
Коментари към Печени ябълки с мюсли и мед