Печени ябълки с мюсли и мед

Необходими продукти (за 1 ябълка):
- 4 супени лъжици мюсли
- 1 супена лъжица мед
- 4 супени лъжици вода
- 1 чаена лъжица пудра захар по желание
Начин на приготвяне:
Смесете мюслите и меда с купа.
Ябълката измийте, разрежете на две части, от които отстранете сърцевината със семената.
Сложете плодовите половинки в тава и всяка от тях напълнете със сладките мюсли.
Водата налейте в съда и го покрийте с алуминиево фолио. Поставете във фурната при 175 градуса.
След 10-15 минути ще имате готов десерт или закуска, които може да поднесете с пудра захар, ако желаете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vpuzo.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОТЕИНИ СИ ПРОТЕИНОВО МЮСЛИ 250 г
УЕЙТ УЪРЛД ШИЛАЖИТ + АШВАГАНДА, КУРКУМА И ЧЕРНО МЮСЛИ прах 50 г
НовЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д-Р БАХ ПРОТИВ ЗАВИСИМОСТИ 20 мл
ФИТО MILLESIME ШАМПОАН ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ЦВЕТА 200 мл.
СТАМАТИН КИДС ЧЕРЕША сироп 100 мл WEDO
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ СЕКСУАЛНИ ПРОБЛЕМИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Отслабване с мюсли – възможно ли е
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Смути от коприва с банан и портокал
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Ябълка
Коментари към Печени ябълки с мюсли и мед