Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи

Необходими продукти:
800 грама филе от сьомга, пъстърва или друга червена риба
200 грама консервиран ананас
50 грама смлени орехови ядки
3 скилидки чесън
1 супена лъжица зехтин
1/2 лимон
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте филето, нарежете го на продълговати парчета с ширина 5-7 сантиметра и подсушете. Сложете в подходяща форма за печене.
Ако филето е тлъсто, мариновайте в лимонов сок, ако не е - използвайте смес от зехтин и лимонов сок.
Мариновайте в продължение на час, след което подсолете на вкус. Отцедете сока от консервата ананас, намачкайте скилидките чесън и смелете ореховите ядки.
Върху ивиците маринована риба сложете парчета ананас, поръсете със смлените ядки, счукания чесън и навийте рула. Поставете ги във фурната при температура от 180 градуса в продължение на 30 минути.
Изчакайте 15 минути, преди да поднесете.
Подходящо допълнение към ястието са зеленчуковите салати и диетичните гарнитури.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ХРИСТИНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ С КОФЕИН И АНАНАС 200 мл
БИОКЛИНИКА ЦЕЛУ-СТОП КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
НовПРАЙВ ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА DELEGATE 100 мл
ЕЛИТ-ФАРМ ЕКСТРАКТ ОТ АНАНАС (БРОМЕЛАИН) таблетки * 80
Нов ПРОМОКУРКУМА + БРОМЕЛАИН капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Орехи - ползи и вреди
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Орехите и ореховите листа - истинска панацея
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Бразилски орех за здраве и стройна фигура
- Сурова плодова каша с пшеничен зародиш и орехи
- Пълнено пиле с пикантен ориз и спанак
Коментари към Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи