Печени моркови в бекон с медена глазура

Необходими продукти:
- 10 моркова
- 100 грама фино нарязан бекон
- сол, черен пипер според вкуса
- 1 супена лъжица мед
- 1 супена лъжица горчица
- 1 чаена лъжичка соев сос
- 1 супена лъжица бира
- 1 скилидка чесън, ситно нарязана
- 1 супена лъжица зехтин
Начин на приготвяне:
Обелете, измийте и подсушете морковите. Пригответе тава и я намажете със зехтин. Бланширайте морковите за 10 минути, отцедете и ги завийте в резенче бекон.
Подредете в съда. Комбинирайте меда, горчицата, соевия сос, бирата, чесъна и зехтина. Разбъркайте и с помощта на силиконова четка намажете всеки обвит морков.
Загрейте фурната на 180 градуса и запечете за 30 минути. Подредете в плато, поднесете и хапнете.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.mantitlement.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН сироп 250 мл SALUS HAUS
БИОХЕРБА СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ С ПОМПА SPF 20 150 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
НовПЕДИАКИД ВИТАМИНИ И ОЛИГОЕЛЕМЕНТИ сироп 125 мл
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се режат чери доматчета и моркови с форма на сърца
- Запознайте се с 5 страхотни ползи на сока от морков и джинджифил
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Див морков
- Печени моркови с чесън и пармезан
- Руладини с бекон на фурна
Коментари към Печени моркови в бекон с медена глазура