Печени картофи в чеснов кашкавален сос

Необходими продукти:
- 125 грама кашкавал
- 25 грама заквасена сметана
- 4 супени лъжици магданоз
- 4 скилидки чесън
- 100 грама масло
Начин на приготвяне:
Сварете картофите, обелете ги и подредете в намазнена форма за печене.
Смесете маслото с настъргания кашкавал и сметаната, добавете нарязаните магданоз и чесън, разбъркайте.
Залейте картофите със соса и ги поставете във фурната на 220 градуса, докато с е зачервят приятно.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: patee.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Картофена запеканка с яйца, кренвирши и кашкавал
- Запеканка с картофи, кайма и домати
- Запеканка с картофи и кашкавал на тиган
- Картофена запеканка с кайма и грах
- Запеканка с картофи, мляко и кашкавал
- Печени картофи с гъби, майонеза и кашкавал
- Запечени картофи с мляко и кашкавал
- Картофена запеканка с лук, домати и яйца
- Картофена запеканка с гъби
- Печени картофи в сметана с домати и кашкавал
Коментари към Печени картофи в чеснов кашкавален сос