Начало Хранене Рецепти Основни ястия От картофи Печени картофи в чеснов кашкавален сос

Печени картофи в чеснов кашкавален сос

Печени картофи в чеснов кашкавален сос - изображение

Необходими продукти:

  • 125 грама кашкавал
  • 25 грама заквасена сметана
  • 4 супени лъжици магданоз
  • 4 скилидки чесън
  • 100 грама масло


Начин на приготвяне:

Сварете картофите, обелете ги и подредете в намазнена форма за печене.

Смесете маслото с настъргания кашкавал и сметаната, добавете нарязаните магданоз и чесън, разбъркайте.

Залейте картофите със соса и ги поставете във фурната на 220 градуса, докато с е зачервят приятно.

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: patee.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияХрани и ястияРецептиАлт. медицинаЗдравни съветиЛюбопитноИсторияЛайфстайлСнимкиДиетиБотаникаНовиниЛечения