Печена тиква със сушени кайсии, стафиди и кафява захар
Необходими продукти:
тиква
сушени кайсии
стафиди
кафява захар
Начин на приготвяне:
Обелете и почистете тиквата от семената, нарежете я на малки парчета. Сложете в тава. Стафидите и сушените кайсии накиснете във вряща вода за 5 минути и прибавете в съда с тиквата. Поръсете с малко кафява захар или използвайте мед, покрийте формата с фолио и поставете във фурната.
Оставете да се пече до готовност на тиквата. Получава се много вкусен десерт.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ЛУНА АКТИВИРАНО И СУРОВО КРЪНЧИ 250 г
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ЗДРАВОСЛОВЕН ДЕСЕРТ БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР 40 г
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Дюля
- Млечно смути със замразени плодове
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Ще празнувате ли Хелоуин тази година?
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
Коментари към Печена тиква със сушени кайсии, стафиди и кафява захар