Печена тиква със сушени кайсии, стафиди и кафява захар

Необходими продукти:
тиква
сушени кайсии
стафиди
кафява захар
Начин на приготвяне:
Обелете и почистете тиквата от семената, нарежете я на малки парчета. Сложете в тава. Стафидите и сушените кайсии накиснете във вряща вода за 5 минути и прибавете в съда с тиквата. Поръсете с малко кафява захар или използвайте мед, покрийте формата с фолио и поставете във фурната.
Оставете да се пече до готовност на тиквата. Получава се много вкусен десерт.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
НовПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА ЗА ЧРЕВНАТА МИКРОФЛОРА 100 мл
ЕНДОКА ОРГАНИЧНИ МУЛТИВИТАМИНИ прах 90 г
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР КЮРБИСИА ШАМПОАН 150 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Хлебен пудинг
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Горските плодове действат пречистващо на мозъчните функции
- Сурова плодова каша с пшеничен зародиш и орехи
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
- Домашни бисквити с овесени ядки и стафиди
- Десерт с чиа и прясно мляко
Коментари към Печена тиква със сушени кайсии, стафиди и кафява захар