Печена тиква със сушени кайсии, стафиди и кафява захар

Необходими продукти:
тиква
сушени кайсии
стафиди
кафява захар
Начин на приготвяне:
Обелете и почистете тиквата от семената, нарежете я на малки парчета. Сложете в тава. Стафидите и сушените кайсии накиснете във вряща вода за 5 минути и прибавете в съда с тиквата. Поръсете с малко кафява захар или използвайте мед, покрийте формата с фолио и поставете във фурната.
Оставете да се пече до готовност на тиквата. Получава се много вкусен десерт.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
ФИТОПРОСТАЛ капсули * 60 + 20 ВИТАГОЛД
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
БИОТОНА БИО СУПЕР КЪЛНОВЕ 300 г
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Тамарило (томарило) - ползи за здравето и състав
- Кактус
- Гранадила - ползи за здравето
- Кайсия - лечебни ползи и свойства
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Млечно смути със замразени плодове
- Полезни или опасни са кайсиевите ядки?
Коментари към Печена тиква със сушени кайсии, стафиди и кафява захар