Печена тиква със сушени кайсии, стафиди и кафява захар
Необходими продукти:
тиква
сушени кайсии
стафиди
кафява захар
Начин на приготвяне:
Обелете и почистете тиквата от семената, нарежете я на малки парчета. Сложете в тава. Стафидите и сушените кайсии накиснете във вряща вода за 5 минути и прибавете в съда с тиквата. Поръсете с малко кафява захар или използвайте мед, покрийте формата с фолио и поставете във фурната.
Оставете да се пече до готовност на тиквата. Получава се много вкусен десерт.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОБОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА ЗА ЧРЕВНАТА МИКРОФЛОРА 100 мл
ЛОВ ПАУЪР ЗА ЖЕНИ ДОЗИ 10 г * 3
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР КЮРБИСИА ШАМПОАН 150 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Диета с тиква за 12 дни
- Как цели плодове се побират в бутилка?
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Как да изберем най-подходящата райска ябълка?
- Домашни бисквити с овесени ядки и стафиди
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
Коментари към Печена тиква със сушени кайсии, стафиди и кафява захар