Патладжанени рулца със сирене и крема сирене
Необходими продукти:
- 2 патладжана
- сол, черен пипер
- 1-2 чаени лъжички балсамов оцет
- 1-2 чаени лъжички зехтин
- 100 грама крема сирене
- 100 грама топено сирене за мазане
- 1-2 стръка пресен копър
- 1 скилидка чесън, нарязана ситно
Начин на приготвяне:
Нарежете, подсолете и отцедете патладжаните. Изпечете ги на скара или грил тиган и отцедете. В купа смесете двата вида сирене, прибавете сол, чесън и пресен копър.
Разбъркайте и разпределете плънката върху краищата на всеки патладжан. Завийте рулца и закрепете с помощта на клечки за зъби. Подредете в поднос и овкусете със зехтин и балсамов оцет. Поднесете и с удоволствие хапнете.
Добър апетит!
Източник: www.elrecetariodemari.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Тутманик
- Цветни рулца от тортила питки
- Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата?
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
Коментари към Патладжанени рулца със сирене и крема сирене