Пастет от Фета сирене с копър, масло и маслини
Необходими продукти:
200 грама сирене фета
40-50 грама масло
няколко стръка копър
шепа орехови ядки
смлян черен пипер на вкус
10-12 маслини
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета, сложете го в блендер и добавете маслото.
След това сложете копъра, ореховите ядки и почистените от костилки маслини.
Подправете със смлян черен пипер на вкус и разбийте всичко до получаването на еднородна смес.
Апетитният пастет е готов. Може да съхранявате в хладилник от 3 до 5 дни.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРАЛАКС 3 капсули 410 мг * 20 NATURE'S WAY
ПРОМОХЕРБАЛКАН ПАРАБАЛАНС ЗА ДЕЦА тинктура 50 мл
НАТУГЕНА МИКРОВЕДА ЛАЙФ 1000 мл 571810
Безплатна доставка за България!БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 1.1 СИНЬО - ЧЕРЕН
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.3 ТОПЪЛ ЛЕШНИК
ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ПРИ ПЪТУВАНЕ 20 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Орехи - ползи и вреди
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Черен орех
- Карамелизирани орехи (с масло)
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Салата от маслини и лук
Коментари към Пастет от Фета сирене с копър, масло и маслини