Пастет от Фета сирене с копър, масло и маслини

Необходими продукти:
200 грама сирене фета
40-50 грама масло
няколко стръка копър
шепа орехови ядки
смлян черен пипер на вкус
10-12 маслини
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета, сложете го в блендер и добавете маслото.
След това сложете копъра, ореховите ядки и почистените от костилки маслини.
Подправете със смлян черен пипер на вкус и разбийте всичко до получаването на еднородна смес.
Апетитният пастет е готов. Може да съхранявате в хладилник от 3 до 5 дни.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРАЛАКС 3 капсули 410 мг * 20 NATURE'S WAY
ХЕРБАЛКАН ПАРАБАЛАНС ЗА ДЕЦА тинктура 50 мл
НАТУГЕНА МИКРОВЕДА ЛАЙФ 1000 мл
Безплатна доставка за България!БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 4.0 НАТУРАЛНО КАФЯВ
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.65 ЧЕРВЕН РУБИН
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 4.4 МЕДЕН КЕСТЕН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Орехи - ползи и вреди
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Сиропиран сладкиш от орехи с коняк и канела
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Орехите помагат при проблеми с щитовидната жлеза
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
Коментари към Пастет от Фета сирене с копър, масло и маслини