Пастет от пушена сьомга с масло и лимонов сок

Необходими продукти:
300 грама сурово пушена сьомга
250 грама масло
1 лимон
1 дафинов лист
кайенски пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Първо подгответе сьомгата, като вариантите са два: сварете в продължение на 5 минути или поставете в микровълновата за 2 минути. След това сложете в съда на кухненски робот или блендер, добавете маслото и малко кайенски пипер. Налейте прясно изцеден сок от 1 лимон и смелете всичко до получаването на еднородна комбинация.
Прехвърлете сместа в дълбок съд, сложете дафиновия лист и полейте с топено масло.
Поднесете пастета охладен с пресен хляб.
Добър апетит!
Снимка: hochu.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФОРМ АРКТИК СЬОМГА ОМЕГА 3 капсули * 120
НовПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
АктуаленДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
НовСОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Сьомга на фурна в сметанов сос с копър
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Руло от пушена сьомга, спанак и босилек
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Солено пандишпаново руло със сьомга, зелен лук и топено сирене
- Спагети с пушена сьомга и каперси
Коментари към Пастет от пушена сьомга с масло и лимонов сок