Панирани пилешки рулца с шунка и кашкавал
Необходими продукти:
4 парчета пилешко филе
150 грама шунка
150 грама кашкавал
смлян черен пипер на вкус
галета за овалване
олио
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете шунката на малки парчета (може да използвате всякакви пушени месни продукти вместо шунка). Подредете ги върху филетата. След това разпределете кашкавала и оформете рула, които закрепете с помощта на клечки за зъби.
Оваляйте в галета (може да потопите преди това в разбито яйце, ако предпочитате).
Изпържете рулата в нагорещено олио от всички страни, докато придобият красив златист цвят.
Добър апетит!
Снимка: fridrixland.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Булгур с пилешко и зеленчуци
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
Коментари към Панирани пилешки рулца с шунка и кашкавал