Панирани пилешки рула с плънка от топено сирене
Необходими продукти:
пилешко филе/гърди
топено сирене масло
магданоз
сол и други подправки на вкус
яйца и галета за панировката
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Начукайте филето, нарежете магданоз ситно.
Върху пилешкото сложете по парче топено сирене, поръсете с магданоз и подправете на вкус.
Навийте руло, закрепете го с помощта на клечка за зъби и потопете в разбито яйце. След това оваляйте в галета, отново яйце и така 3 пъти. Запържете в нагорещено олио, докато се зачерви повърхността и увийте рулата във фолио. Изпечете ги в предварително загрята фурна за около 20 минути.
Добър апетит!
Снимка: kulinarnyj-recept.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Пилешко филе с мед и горчица
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
- Пилешко филе с мед и лимон
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
Коментари към Панирани пилешки рула с плънка от топено сирене