Панирани печени равиоли

Необходими продукти:
- 300 грама равиоли с пълнеж по избор
- 2 разбити яйца
- 100 грама галета
- 10 грама брашно от чесън
- 1 чаена лъжичка сух риган
- 1/2 чаена лъжичка сух босилек
- пресен магданоз
- 50 грама настърган пармезан
- сол, черен пипер на вкус
- няколко капки зехтин за поръсване
Начин на приготвяне:
В тенджера налейте вода и сварете равиолите. Отцедете, охладете и потопете в яйцата. Оваляйте в галетата и подредете в тава, покрита с лист пергамент.
Поръсете с риган, чесново брашно, босилек, сол, черен пипер, пармезан и зехтин. Загрейте фурната на 190 градуса и запечете равиолите за 20 минути. Охладете, разпределете порции и поръсете с нарязан пресен магданоз.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.coupleinthekitchen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Панирани пилешки дробчета с корнфлейкс
- Пържени калмари в хрупкава панировка от ядки
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Хрупкави чушки Халапеньо с крема сирене
- Пилешки хапки в млечна панировка
- Панирани печени пръчици патладжан с чесън
Коментари към Панирани печени равиоли