Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Макаронени изделия Панирани печени равиоли

Панирани печени равиоли

Панирани печени равиоли - изображение

Необходими продукти:


  • 300 грама равиоли с пълнеж по избор
  • 2 разбити яйца
  • 100 грама галета
  • 10 грама брашно от чесън
  • 1 чаена лъжичка сух риган
  • 1/2 чаена лъжичка сух босилек
  • пресен магданоз
  • 50 грама настърган пармезан
  • сол, черен пипер на вкус
  • няколко капки зехтин за поръсване


Начин на приготвяне:


В тенджера налейте вода и сварете равиолите. Отцедете, охладете и потопете в яйцата. Оваляйте в галетата и подредете в тава, покрита с лист пергамент.

Поръсете с риган, чесново брашно, босилек, сол, черен пипер, пармезан и зехтин. Загрейте фурната на 190 градуса и запечете равиолите за 20 минути. Охладете, разпределете порции и поръсете с нарязан пресен магданоз.

панирани равиоли

Бон Апети! 

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: www.coupleinthekitchen.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съвети