Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Хрупкави пържени равиоли

Хрупкави пържени равиоли

Хрупкави пържени равиоли - изображение

Необходими продукти:


  • 1/2 чаена чаша едро смляна галета
  • 1/2 чаена чаша фино смляна галета
  • 5 грама чесън на прах
  • сол, черен пипер според вкуса
  • нарязан пресен магданоз
  • 2 яйца
  • 1 супена лъжица прясно мляко
  • олио за пържене
  • 10-14 броя равиоли с пълнеж по избор
  • сос по избор на гарниране


Начин на приготвяне:


В купичка смесете двата вида галета и добавете сол, черен пипер и чесън на прах. Разбъркайте и в друг съд разбийте яйцата, заедно с прясното мляко.

Сварете равиолите, отцедете ги и охладете. Загрейте мазнината, потопете равиолите в яйчената смес, а след това в хрупкавата и изпържете до златисто.

Отцедете върху кухненско руло, подредете в чиния и поднесете, гарнирани със сос по ваш избор.

хрупкави равиоли

Бон Апети!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: www.momontimeout.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛюбопитноЗдравни съветиХранене при...