Тиквени равиоли
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша тиква от консерва
- 1/3 чаена чаша пармезан, настърган
- морска сол и черен пипер на вкус
- 24 кори за равиоли (уонтон или други)
- 1 чаена лъжичка морска сол
- 1/2 чаена чаша пилешки бульон
- 1 и 1/2 супени лъжици краве масло
- пресен магданоз, наситнен
Начин на приготвяне:
Смесете в купа тиквата и пармезана, овкусете със сол и черен пипер на вкус.
Сипете около 2 чаени лъжички от тиквената смес в центъра на всяка кора за равиоли. Навлажнете краищата на тестото с вода, свържете двете противоположни страни, за да образувате триъгълник, затворете краищата, като натиснете.
Сварете равиолите за 7 минути в голяма тенджера с вряща подсолена с 1 чаена лъжичка морска сол вода. Отцедете в гевгир. Кипнете бульона с кравето масло в тенджерка. Добавете равиолите и разбъркайте.
Сервирайте, като поръсите с пресен магданоз.
Приятен апетит!
Източник:
myrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Равиоли с тиква
- Печени шоколадови равиоли
- Панирани печени равиоли
- Равиоли с босилеково песто, домати и спанак
- Равиоли с моцарела, босилек и мащерка
- Пържени равиоли с коприва и картофи
- Пържени равиоли с Рикота и мед
- Бързи равиоли с доматен сос
- Равиоли с тиквички на фурна и пармезан
- Хрупкави пържени равиоли
Коментари към Тиквени равиоли