Панирана риба, задушена в бяло вино с гъби
Необходими продукти:
- 400-500 грама филе от риба по ваш избор
- 100 милилитра бяло вино
- 150-200 грама гъби
- сол, олио, подправки, брашно
Начин на приготвяне:
Измийте филето, нарежете го на порции. Подсолете и оваляйте в брашно, след което изпържете в олио, докато панировката се превърне в апетитна коричка.
Измийте гъбите, нарежете ги и изпържете до готовност.
Залейте рибата с виното, подправете според вкуса си и добавете гъбите. Задушете всичко за 10-15 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: alimero.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ДАБЪЛ УУД SPM (ПОЛИНЕНАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ОТ РИБА) капсули * 120 27238
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА - 3 дражета * 90
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- 10-дневна рибена диета
- Как да се грижите ефективно за златната си рибка
- 7-дневна диета с риба
Коментари към Панирана риба, задушена в бяло вино с гъби