Панирана риба, задушена в бяло вино с гъби

Необходими продукти:
- 400-500 грама филе от риба по ваш избор
- 100 милилитра бяло вино
- 150-200 грама гъби
- сол, олио, подправки, брашно
Начин на приготвяне:
Измийте филето, нарежете го на порции. Подсолете и оваляйте в брашно, след което изпържете в олио, докато панировката се превърне в апетитна коричка.
Измийте гъбите, нарежете ги и изпържете до готовност.
Залейте рибата с виното, подправете според вкуса си и добавете гъбите. Задушете всичко за 10-15 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: alimero.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА таблетки 1000 мг * 100
НУТРАВИТА РИБЕН КОЛАГЕН + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА таблетки * 120
ЛИЗИ ХЕЛТ ДУЕТ - ОМЕГА 3 + ВИТАМИНИ + МИНЕРАЛИ дози * 32
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
ДАБЪЛ УУД SPM (ПОЛИНЕНАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ОТ РИБА) капсули * 120
Безплатна доставка за България!РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Как да се грижите ефективно за златната си рибка
- Печена скумрия с чесън и магданоз
- Риба в медена марината с чесън на фурна
- Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
- Класически фиш енд чипс - пържени риба и картофи
Коментари към Панирана риба, задушена в бяло вино с гъби