Начало Хранене Рецепти Основни ястия От риба и морски продукти Панирана риба, задушена в бяло вино с гъби

Панирана риба, задушена в бяло вино с гъби

Панирана риба, задушена в бяло вино с гъби - изображение

Необходими продукти:

  • 400-500 грама филе от риба по ваш избор
  • 100 милилитра бяло вино
  • 150-200 грама гъби
  • сол, олио, подправки, брашно

 

Начин на приготвяне:

Измийте филето, нарежете го на порции. Подсолете и оваляйте в брашно, след което изпържете в олио, докато панировката се превърне в апетитна коричка.

Измийте гъбите, нарежете ги и изпържете до готовност.

Залейте рибата с виното, подправете според вкуса си и добавете гъбите. Задушете всичко за 10-15 минути.

риба с гъби

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: alimero.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиСнимкиХрани и ястияДиетиЛайфстайлНовиниЛюбопитноСпортИсторияСъставкиХранене при...БотаникаПроизводителиПсихологияКлинични пътекиАлтернативна медицина