Палачинки с плънка от ориз, яйца и колбас

Необходими продукти
За тестото:
1 чаена чаша прясно мляко
1 чаена чаша вода
1,5 чаени чаши брашно
2 яйца
сол
За плънката:
150-200 грама варен колбас
3 яйца
1 чаена чаша ориз
Начин на приготвяне:
Замесете тесто от посочените продукти и от него изпечете тънки палачинки по стандартния начин.
Сварете твърдо яйцата, обелете ги и нарежете ситно. Колбаса също нарежете на малки парчета, а ориза сварете в 2 чаени чаши вода в продължение на около 15 минути.
След това запържете колбаса до златисто, добавете към ориза заедно със сварените нарязани яйца. Разбъркайте.
Разпределете получената плънка върху всяка от палачинките и навийте или сгънете. Запечете ги в тиган от двете страни, докато се получи красиво и хрупкаво покритие.
Добър апетит!
Снимка: luybimyeretsepty.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г FAMILLE MARY
БАТЕРИ НУТРИШЪН СМЕС ЗА ПАЛАЧИНКИ 500 гр. ОВКУСЕНА
МИКС ЗА ПАЛАЧИНКИ 320 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА СОЛЕНИ ПАЛАЧИНКИ БЕЗ ГЛУТЕН 300 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА СЛАДКИ ПАЛАЧИНКИ БЕЗ ГЛУТЕН 320 г ЗДРАВНИЦА
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Медици: Ограничавайте яденето на колбаси от какъвто и да е вид!
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Палачинки без яйца
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
- Как да варим ориза
Коментари към Палачинки с плънка от ориз, яйца и колбас