Отворен омлет със зелен лук, гъби и домати
Необходими продукти:
- 4 яйца
- 100 грама едри печурки
- 50 грама жълти и червени чери домати
- 2-3 стръка пресен лук
- 20 милилитра готварска сметана
- сол, черен пипер според вкуса
- 1 скилидка чесън, нарязана ситно
Начин на приготвяне:
Чукнете яйцата в купа и ги разбийте с вилица. Не използвайте телена бъркалка, за да получите пухкав омлет без пяна. Подправете с чесън, ситно нарязан лук, сол и черен пипер.
Добавете сметаната и изсипете сместа в загрят тиган с капак. Гответе на слаб огън. Нарежете гъбите и доматите, подредете ги върху яйцата и сложете капака.
Гответе така в продължение на 10 минути. Охладете, пресипете ястието и поднесете топло, гарнирано с нарязан пресен лук.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: peaceloveandlowcarb.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС МР. ПОПЪРС ПРОТЕИНОВ ОМЛЕТ 520 гр.
МИКО ВЕДЖИ прах 400 гр. DXN
Безплатна доставка за България!РЕНДЕ ЗА РЯЗАНЕ НА КАРТОФИ RAZ189
БИГДЖИГС КОМПЛЕКТ ЗЕЛЕНЧУЦИ ЗА РЯЗАНЕ BJ649
РЕГУЛАТПРО КИДС РЕГУЛАЦИУС солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЧЕРЕН ДРОБ И ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Алкална диета
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Сом на фурна със зеленчуци
- Кайгана - омлет по турски
- Как да приготвяме и съхраняваме прясно изцедени сокове
- Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма
- Как да сварим зеленчуци на пара
- Някои ястия не трябва да се ядат втори път след приготвянето им заради опасни съединения
Коментари към Отворен омлет със зелен лук, гъби и домати