Отворен омлет със зелен лук, гъби и домати

Необходими продукти:
- 4 яйца
- 100 грама едри печурки
- 50 грама жълти и червени чери домати
- 2-3 стръка пресен лук
- 20 милилитра готварска сметана
- сол, черен пипер според вкуса
- 1 скилидка чесън, нарязана ситно
Начин на приготвяне:
Чукнете яйцата в купа и ги разбийте с вилица. Не използвайте телена бъркалка, за да получите пухкав омлет без пяна. Подправете с чесън, ситно нарязан лук, сол и черен пипер.
Добавете сметаната и изсипете сместа в загрят тиган с капак. Гответе на слаб огън. Нарежете гъбите и доматите, подредете ги върху яйцата и сложете капака.
Гответе така в продължение на 10 минути. Охладете, пресипете ястието и поднесете топло, гарнирано с нарязан пресен лук.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: peaceloveandlowcarb.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
СУОНСЪН ЗЕЛЕНЧУЦИ ЗА ЖИВОТ таблетки * 300
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Алкална диета
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Омлет с пилешко месо
- Омлет с картофи и печурки
- Зеленчуково рагу с тиква
- Тученицата е полезен зеленчук, а не вреден бурен
- Омлет с шунка, домати и кашкавал
- Омлет с кисело мляко и зеленчуци
Коментари към Отворен омлет със зелен лук, гъби и домати