Ориз с яйца и зелен лук

Необходими продукти:
2 яйца
100 грама дългозърнест ориз
1 лъжица масло
сол, черен пипер и соев сос на вкус
пера зелен лук
Начин на приготвяне:
Сварете ориза до готовност, прехвърлете го в тиган, чукнете двете яйца и пържете няколко минути, разбърквайки, до готовност на яйцата. Подправете горещото ястие с масло или зехтин. Овкусете със сол, черен пипер, соев сос и накрая поръсете с нарязан зелен лук.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН 1 л
НЕМ - НАТУРАЛНА ЯЙЧЕНА МЕМБРАНА капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩА БАЛСАМ - МАСКА 500 мл
ПЛАНТИС ЯЙЧЕНА МЕМБРАНА 300 мг капсули * 30
ПРОМОЕВТЕРПА ЯЙЧЕН ШАМПОАН 250 мл
СНИЗТОП дъвчащи таблетки * 30 НАТУРФАРМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Щраусово яйце – характеристики и състав
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Първа част
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Гълъбово яйце
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Трябва ли яйцата да се съхраняват в хладилник
- Ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Патешко яйце
Коментари към Ориз с яйца и зелен лук