Ориз с яйца и зелен лук

Необходими продукти:
2 яйца
100 грама дългозърнест ориз
1 лъжица масло
сол, черен пипер и соев сос на вкус
пера зелен лук
Начин на приготвяне:
Сварете ориза до готовност, прехвърлете го в тиган, чукнете двете яйца и пържете няколко минути, разбърквайки, до готовност на яйцата. Подправете горещото ястие с масло или зехтин. Овкусете със сол, черен пипер, соев сос и накрая поръсете с нарязан зелен лук.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КРИКС капсули * 30
АФРОДИТА ШАМПОАН FAMILY ЯЙЧЕН 750 мл
ЕВТЕРПА ЯЙЧЕН ШАМПОАН 250 мл
ПЮР НУТРИШЪН ПАСТЬОРИЗИРАН ЯЙЧЕН БЕЛТЪК 1000 мл
ОВОРОН капсули * 48 НАТУРФАРМА
ГРЕВИЯ NEM - НАТУРАЛНА МЕМБРАНА ОТ ЯЙЧЕНИ ЧЕРУПКИ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Щраусово яйце – характеристики и състав
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Първа част
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Втора част
- Гълъбово яйце
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Трябва ли яйцата да се съхраняват в хладилник
- Здравни ползи и приложение на черупката на кокошето яйце
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
Коментари към Ориз с яйца и зелен лук