Ориз с яйца и зелен лук

Необходими продукти:
2 яйца
100 грама дългозърнест ориз
1 лъжица масло
сол, черен пипер и соев сос на вкус
пера зелен лук
Начин на приготвяне:
Сварете ориза до готовност, прехвърлете го в тиган, чукнете двете яйца и пържете няколко минути, разбърквайки, до готовност на яйцата. Подправете горещото ястие с масло или зехтин. Овкусете със сол, черен пипер, соев сос и накрая поръсете с нарязан зелен лук.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АФРОДИТА ШАМПОАН FAMILY ЯЙЧЕН 750 мл
ПЮР НУТРИШЪН ПАСТЬОРИЗИРАН ЯЙЧЕН БЕЛТЪК 1000 мл
ЕВТЕРПА ЯЙЧЕН ШАМПОАН 250 мл
ГРЕВИЯ NEM - НАТУРАЛНА МЕМБРАНА ОТ ЯЙЧЕНИ ЧЕРУПКИ капсули * 60
ПРОМООВОРОН капсули * 48 НАТУРФАРМА
БИГДЖИГС КОМПЛЕКТ ЦВЕТНИ ЯЙЦА ОТ ТЕБЕШИР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Първа част
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Втора част
- Щраусово яйце – характеристики и състав
- Здравни ползи и приложение на черупката на кокошето яйце
- Яйчен прах – ползи за здравето от белтъка и жълтъка на прах
- Ориз с лук и моркови на фурна
- Ориз с царевица
- Оризово руло с шунка и зеле
Коментари към Ориз с яйца и зелен лук