Ориз със спанак, масло и кашкавал

Необходими продукти:
1 чаена чаша ориз (кръглозърнест)
100 грама спанак
70 грама кашкавал
50 грама масло
сол
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган и задушете в него спанака за няколко минути.
Добавете измития ориз и разбъркайте, докато той поеме мазнината.
Налейте 2 чаши вода или бульон, подсолете и оставете да къкри на тих огън в продължение на 20 минути.
Добавете кашкавала (предварително настърган), разбъркайте и ястието е готово.
Ако желаете, допълнително поръсете с кашкавал, преди да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: harch.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАРДИО СЪПОРТ сироп 250 мл
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД МИКС ОТ ЗЕЛЕНИ ХРАНИ таблетки * 90
ПЕДИАКИД ВИТАМИНИ И ОЛИГОЕЛЕМЕНТИ сироп 125 мл
ЕФИМЕ ЖЕЛЯЗО + ВИТАМИН В6 + В12 + С + ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА капсули * 60
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ФЛОРАДИКС ВИТАМИН B КОМПЛЕКС сироп 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Огретен от тиквички с ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Ориз с лук и масло
- Седемдневна оризова диета
- Как да си приготвите оризово брашно?
Коментари към Ориз със спанак, масло и кашкавал