Оризови кюфтета с тиквички и пилешки гърди

Необходими продукти:
1 парче пилешки гърди
1 малка тиквичка
1 яйце
1 малка глава лук
100 грама сварен ориз
1 среден морков
сол и смлян черен пипер на вкус
копър или магданоз на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете лука, моркова и тиквичката, след това ги смелете заедно с пилешкото филе. Смесете комбинацията със сварения и охладен ориз, добавете яйцето, нарязаните зелени подправки, сол и смлян черен пипер на вкус. Омесете получената кайма и я оставете да си почине за 10-15 минути. Оформете кюфтета от нея, които задушете в малко количество мазнина и вода.
Може да ги поднесете с гарнитура или любим сос.
Добър апетит!
Снимки: kotlety.hope-recipes.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАЦИД УСПОКОЯВАЩ ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД ЛИСТ МАСКА 20 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ РЕВИТАЛИЗИРАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 15 мл
СКИНЦИКЛОПЕДИЯ БИОТИКС БАРИЕР БУУСТ МЛЕЧЕН ТОНИК 200 мл
НовХРИСТИНА ШАМПОАН С БРАЗИЛСКИ БИЛКИ 400 мл
ХАРУХАРУ УОНДЪР АНТИ-ЕЙДЖ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ЖЕНШЕН И ЧЕРЕН ОРИЗ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Ориз с лук и моркови на фурна
- Класически италиански кюфтенца върху канапе от спагети
- Ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Хранителен състав и полезни свойства на оризовото олио
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Миди с ориз, лук и бяло вино
- Пилешка супа с ориз, картофи и топено сирене
Коментари към Оризови кюфтета с тиквички и пилешки гърди