Омлет с елда, кашкавал и зелен лук

Необходими продукти:
- 2 супени лъжици люспи от елда
- 4-6 супени лъжици прясно мляко
- 2 яйца
- зелен лук на вкус
- 100 грама кашкавал
- сол
- олио
Начин на приготвяне:
Кипнете млякото, с него залейте люспите елда и оставете за 5 минути. За това време те ще набъбнат и тогава към тях прибавете накълцания зелен лук, настъргания кашкавал, яйцата и смесете.
Изсипете комбинацията в нагорещен намазнен тиган и изпечете от двете страни. Сгънете омлета през средата и сервирайте.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: jrati.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет с киселец и сирене
- Омлет с тиквички на фурна
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет с прясно зеле
- Омлет с хляб и кашкавал
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Омлет със зеленчуци по испански
- Яйчена палачинка с кашкавал (омлет)
- Омлет на фурна с пържена консервирана царевица и прясно мляко
Коментари към Омлет с елда, кашкавал и зелен лук