Омлет с гъби, броколи и кашкавал

Необходими продукти:
2 яйца
60 милилитра прясно мляко
1 шепа броколи
6 гъби (печурки)
50 грама настърган кашкавал
сол и черен пипер на вкус
масло
Начин на приготвяне:
Сварете броколите в подсолена вода или пригответе на пара, докато омекнат.
Разтопете малко масло в тиган, задушете гъбите и ги извадете в чиния.
Разбийте яйцата с млякото, сложете сол и пипер на вкус.
Получената смес налейте в тигана и пържете до готовност.
Поръсете омлета с настърган кашкавал, отгоре сложете броколите и гъбите.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Пържени гъби със сметана и лук
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Гъби с чушки и лук, задушени във вино
- Омлет с пилешко месо
- Пилешки бомбички с бекон, гъби и кашкавал
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Гъби с лук в доматен сос
- Пълнени тиквички с гъби и лук
- Свинско с гъби в сметана
Коментари към Омлет с гъби, броколи и кашкавал