Омлет с гъби, броколи и кашкавал
Необходими продукти:
2 яйца
60 милилитра прясно мляко
1 шепа броколи
6 гъби (печурки)
50 грама настърган кашкавал
сол и черен пипер на вкус
масло
Начин на приготвяне:
Сварете броколите в подсолена вода или пригответе на пара, докато омекнат.
Разтопете малко масло в тиган, задушете гъбите и ги извадете в чиния.
Разбийте яйцата с млякото, сложете сол и пипер на вкус.
Получената смес налейте в тигана и пържете до готовност.
Поръсете омлета с настърган кашкавал, отгоре сложете броколите и гъбите.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ливадна виолетка
- Гъби портобело
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Кафяво - червена миризливка
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Лисичка, Жълтокафява миризливка, Фуниевидна орешарка
- Виолетка, Боровинка, Синьовица
- Кичурка
- Зърнеста копринка
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
Коментари към Омлет с гъби, броколи и кашкавал