Омлет с гъби, броколи и кашкавал

Необходими продукти:
2 яйца
60 милилитра прясно мляко
1 шепа броколи
6 гъби (печурки)
50 грама настърган кашкавал
сол и черен пипер на вкус
масло
Начин на приготвяне:
Сварете броколите в подсолена вода или пригответе на пара, докато омекнат.
Разтопете малко масло в тиган, задушете гъбите и ги извадете в чиния.
Разбийте яйцата с млякото, сложете сол и пипер на вкус.
Получената смес налейте в тигана и пържете до готовност.
Поръсете омлета с настърган кашкавал, отгоре сложете броколите и гъбите.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Фритата с бекон и спанак
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Омлет с брашно, магданоз и чесън
- Ливадна виолетка
- Омлет със зеленчуци
- Рагу от тиквички с гъби, домати и маслини
- Пълнени гъби с бекон и кашкавал
- Омлет на фурна с пилешко и моцарела
- Гъби на фурна с лук и кашкавал
Коментари към Омлет с гъби, броколи и кашкавал