Наденички с лук, ябълка и розмарин
Необходими продукти:
- 4-5 кълцани сурови наденички
- 1 червена ябълка
- 1 глава червен лук
- стръкчета розмарин
- сол и черен пипер на вкус
- 2 чаени лъжички зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте, почистете и нарежете ябълката на парченца. Обелете, нарежете на полумесеци лука и го запържете в сгорещен зехтин. Прибавете нарязания плод и задушете за 5 минути.
Загрейте скара и изпечете наденичките от двете страни. Добавете ги към задушената смес, подправете с розмарина и захлупете за още десет минути. Поднесете ястието топло, гарнирано със сос по избор.
Добър апетит!
Източник: nomecomesnada.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ЗА ДЕЦА ЯГОДА дъвчащи таблетки * 18
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ЕВКАЛИПТ дъвчащи таблетки * 12
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ МАЛИНА билкови дъвчащи таблетки * 12
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Рецепти за домашен бахур
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Диета с ябълки за 7 дни
- Пилешки дробчета с лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Ежедневната консумация на ябълки понижава кръвното налягане
- Гроздово смути с ябълка, ягоди и кисело мляко
- Печени ябълки с масло и канела
- Боб с наденица и кисело зеле
Коментари към Наденички с лук, ябълка и розмарин