Наденички с лук, ябълка и розмарин

Необходими продукти:
- 4-5 кълцани сурови наденички
- 1 червена ябълка
- 1 глава червен лук
- стръкчета розмарин
- сол и черен пипер на вкус
- 2 чаени лъжички зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте, почистете и нарежете ябълката на парченца. Обелете, нарежете на полумесеци лука и го запържете в сгорещен зехтин. Прибавете нарязания плод и задушете за 5 минути.
Загрейте скара и изпечете наденичките от двете страни. Добавете ги към задушената смес, подправете с розмарина и захлупете за още десет минути. Поднесете ястието топло, гарнирано със сос по избор.
Добър апетит!
Източник: nomecomesnada.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ЗА ДЕЦА ЯГОДА дъвчащи таблетки * 18
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ЕВКАЛИПТ дъвчащи таблетки * 12
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ МАЛИНА билкови дъвчащи таблетки * 12
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
КАЛОИДОН ПЛЮС гел 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Лучени кръгчета на скара
- Диета с ябълки за 7 дни
- Маринован лук, печен на барбекю
- Как да извадим лука и да го съхраним здрав до другото лято?
Коментари към Наденички с лук, ябълка и розмарин