Наденички с гъби и лук
Необходими продукти:
- 500 грама сурова наденица
- 3 глави стар лук
- 1 чаена лъжичка кафява захар
- 50 милилитра бяло вино
- 200 грама ситни пресни печурки
- 2 стръка пресен копър
- сол, черен пипер на вкус
- 30 грама краве масло
Начин на приготвяне:
Разтопете и сгорещете маслото. Запържете наденицата от всички страни, отцедете и оставете настрана. Обелете, нарежете лука на полумесеци и го запържете, заедно с нарязаните гъби в маслото.
Подправете със захарта, солта, виното и пипера. Прибавете нарязан ситно пресен копър и задушете за 10 минути зеленчуците. Махнете капака, добавете надениците, охладете и поднесете ястието.
Разпределете порции и поднесете.

Добър апетит!
Източник: www.homeecathome.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Рецепти за домашен бахур
- Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
- Шалот, Лук шалот
- Облекчете синузита с лук
- Полезните ефекти на лука
- Салата от маслини и лук
Коментари към Наденички с гъби и лук