Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Наденички с гъби и лук

Наденички с гъби и лук

Наденички с гъби и лук - изображение

Необходими продукти:


  • 500 грама сурова наденица
  • 3 глави стар лук
  • 1 чаена лъжичка кафява захар
  • 50 милилитра бяло вино
  • 200 грама ситни пресни печурки
  • 2 стръка пресен копър
  • сол, черен пипер на вкус
  • 30 грама краве масло

 

Начин на приготвяне:

 

Разтопете и сгорещете маслото. Запържете наденицата от всички страни, отцедете и оставете настрана. Обелете, нарежете лука на полумесеци и го запържете, заедно с нарязаните гъби в маслото.

Подправете със захарта, солта, виното и пипера. Прибавете нарязан ситно пресен копър и задушете за 10 минути зеленчуците. Махнете капака, добавете надениците, охладете и поднесете ястието.

Разпределете порции и поднесете.

наденица с гъби и лук

Добър апетит!

Източник: www.homeecathome.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноНовиниЗдравни съветиАлтернативна медицинаСнимкиБотаникаЛайфстайлДиети