Наденички с гъби и лук
Необходими продукти:
- 500 грама сурова наденица
- 3 глави стар лук
- 1 чаена лъжичка кафява захар
- 50 милилитра бяло вино
- 200 грама ситни пресни печурки
- 2 стръка пресен копър
- сол, черен пипер на вкус
- 30 грама краве масло
Начин на приготвяне:
Разтопете и сгорещете маслото. Запържете наденицата от всички страни, отцедете и оставете настрана. Обелете, нарежете лука на полумесеци и го запържете, заедно с нарязаните гъби в маслото.
Подправете със захарта, солта, виното и пипера. Прибавете нарязан ситно пресен копър и задушете за 10 минути зеленчуците. Махнете капака, добавете надениците, охладете и поднесете ястието.
Разпределете порции и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.homeecathome.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ЗА ДЕЦА ЯГОДА дъвчащи таблетки * 18
НовГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Рецепти за домашен бахур
- Ползи и вреди на червения лук
- Салата от маслини и лук
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
- Облекчете синузита с лук
- Пилешки дробчета с лук
- Маринован лук, печен на барбекю
Коментари към Наденички с гъби и лук